Αρχική Εταιρεία
Εταιρεία

Η εταιρεία BGE-Led (Bright Green Energy) δημιουργήθηκε με βάση τις αρχές της πράσινης διαβίωσης και την διαρκή υποστήριξη των οργανώσεων και οργανισμών που στηρίζουν την προσωπική και πλανητική υγεία. Τα στελέχη της, έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα του φωτισμού, συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς που επεδίωξαν αλλά και κατάφεραν να επιφέρουν την νέα τάξη πραγμάτων, όσον αφορά τα νέα ενεργειακά δεδομένα, για ένα καλύτερο  μέλλον σε ένα προστατευόμενο από όλους πλανήτη.

 

Η νέα τεχνολογία LED που εμπορεύεται η εταιρεία στον τομέα του φωτισμού, μπορεί και προσφέρει νέους λαμπτήρες χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης με σημαντικά οφέλη σε σχέση με την προγενέστερη τεχνολογία πυρακτώσεως , αλλά και πολλαπλά προτερήματα σε σχέση με την επίσης “νέα” τεχνολογία λαμπτήρων φθορισμού μικρού μεγέθους.

 

Η ενεργειακή “οικονομία” που προσφέρει η τεχνολογία LED είναι της τάξεως του 90% σε σχέση με την κατανάλωση των λαμπτήρων πυρακτώσεως , ενώ φτάνει και το 50% σε σχέση με τους λαμπτήρες φθορισμού μικρού μεγέθους. Ένα επίσης πολύ σημαντικό στοιχείο πράσινης ενέργειας είναι η απουσία του πολύ επιβαρυντικού για το περιβάλλον υδραργύρου στην κατασκευή των λαμπτήρων LED σε αντίθεση με τους “οικολογικούς” συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού που περιέχουν 5 mg υδραργύρου ανά λαμπτήρα.
Ένα επίσης πολύ σημαντικό επίτευγμα  της τεχνολογίας διοδίων εκπομπής φωτός είναι η σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των προϊόντων σε σύγκριση τόσο με τους λαμπτήρες πυρακτώσεως όσο και με τους λαμπτήρες φθορισμού.

 

Δημοσκόπηση

Εσείς τοποθετήσατε λαμπτήρες LED αντί για πυρακτώσεως ή φθορισμού;
 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε για τα καινούργια προϊόντα καθώς και γενικά νέα σχετικά με τη bgeLed.
ερώτηση ασφαλείας: 1 + 1 =
Όνομα:
Email:

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Έχουμε 6 επισκέπτες σε σύνδεση