• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Αρχική
Αρχική

 

Βλέποντας  καθημερινά τις πηγές του πλανήτη να μειώνονται συνεχώς, η μόνη λύση στην ενεργοβόρα εποχή που ζούμε, είναι να μπορέσουμε να μειώσουμε σταδιακά την κατανάλωση ενέργειας , ώστε να μπορέσουμε να ατενίσουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

 

Η ενεργειακή “οικονομία” που προσφέρει η τεχνολογία LED μπορεί πραγματικά να συμβάλει στον τομέα αυτό. Με την μείωση της κατανάλωσης να φτάνει ακόμα και το 80% σίγουρα συντελεί τα μέγιστα στην επίτευξη του τελικού στόχου.

 

Παράλληλα οι δίοδοι εκπομπής φωτός έχουν σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τους κοινούς λαμπτήρες, δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον αφού είναι πλήρως ανακυκλώσιμοι και δεν περιέχουν ρυπογόνες  ουσίες . Σημαντικό επίσης στοιχείο είναι ότι μπορούν και προσφέρουν μεγαλύτερη ή ισάξια ενεργειακή απόδοση, χωρίς την παραγωγή ακτινοβολίας UV και με ελάχιστη θερμική αποβολή.

 

Αν λοιπόν χρειάζεται να φωτίσετε το σπίτι, το γραφείο, το κατάστημα,  τον κήπο αλλά και πιο εξειδικευμένες εφαρμογές όπως ο φωτισμός ενός έργου τέχνης ή ο φωτιζόμενος διάδρομος εισόδου, η πράσινη λύση είναι πλέον μία.

 

 

Δημοσκόπηση

Εσείς τοποθετήσατε λαμπτήρες LED αντί για πυρακτώσεως ή φθορισμού;
 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε για τα καινούργια προϊόντα καθώς και γενικά νέα σχετικά με τη bgeLed.
ερώτηση ασφαλείας: 1 + 1 =
Όνομα:
Email:

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Έχουμε 24 επισκέπτες σε σύνδεση